Као што то раде свакодневно, медијска гласила Александра Вучића и Српске напредне странке нису пропустили ни на Сретење Господње да најгнуснијим лажима изнова обмањују грађане Србије.

     Да се разумемо, у скоро свим државама света постоје таблоиди и ту нема ништа спорно. Спорно у Србији јесу медијска, партијска гласила режима попут Информер-а и АЛО-а, која свакодневно, на најбруталнији начин, вређају све оне који не мисле исто као Александар Вучић. Данас је тим партијским гласилима Александра Вучића поново тема био председник Двери Бошко Обрадовић и сам Српски покрет Двери. Најновија лаж састоји се у томе да „Бошков човек од поверења“, како они наводе, Сибин Вукадиновић, на свом Фејсбук профилу вређа породицу Александра Вучића.

Овом приликом желимо да поручимо јавности да је Сибин Вукадиновић напустио Српски покрет Двери пре више од годину дана. Од тада, Двери немају више никакве везе са поменутим господином и свако стављање у контекст Бошка Обрадовића и Двери са њим немају додирних тачака са истином.

Двери, као породични покрет, осуђују нападе на било чију породицу јер је то апсолутно неморално и недопустиво.

 

Инфослужба Двери