Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri: Za LSV dobrosusedski odnosi su samo odricanje od Srbije

Da funkcioniše pravna država, LSV i LDP bi odavno u Srbiji bile zabranjene kao stranke koje se otvoreno zalažu za separatizam u Vojvodini, Raškoj oblasti i za priznanje terorističko-kriminalne države Kosovo.


Ovako, u Srbiji pod kolonijalnom upravom, oni su korisna i lažna opozicija, koja zajedno sa trenutnom vlašću radi za interese Zapada i NATO pakta, dok Dveri i njen predsednik Boško Obradović su ”duhovi 90-tih” kad ukazuju na istorijske činjenice i vekovne težnje srpskog naroda: da ima jedinstvenu državu na području Balkana. Pitamo: zar i to nije legitiman politički stav?


Takav stav ne znači da Dveri i Boško Obradović potežu mač, niti prizivaju rat. Naprotiv! Kao osvedočeni borci za demokratiju i demokratske vrednosti u srpskom društvu, smatramo da svaki narod, pa i narod u Crnoj Gori ima pravo da odluči u kojoj državi želi da živi i kako ta država treba da se zove. Na žalost, referendum o nezavisnosti iz 2006. bio je pokraden u interesu osamostaljivanja Crne Gore. Posledica toga je da danas u Crnoj Gori niko nije ni pitao građane na referendumu da li žele CG u NATO ili ne.


To što je današnji režim Mila Đukanovića u Crnoj Gori mutacija AVNOJevsko-ustaške ideologije potiranja sopstvenog identiteta i pisma i stvaranja novog na mržnji sopstvenog, pod patronatom NATO-a i multinacionalnog kapitala, tema je za sebe. To svakako ne isključuje da je ne samo Boka, „nevjesta Jadrana“ iz pesme srpskog pesnika Alekse Šantića, nego i cela Crna Gora deo teritorije Balkana na kojoj živi narod koji se vekovima izjašnjava kao srpski, piše ćirilicom i većinom je pravoslavne veroispovesti.


Za razliku od odnarođenih i svakog licemerja punih „Ligaša“, Dveri nemaju problem ni sa svojim političkim stavovima, niti sa saopštavanjem istine.


Informativna služba Srpskog pokreta Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: