Бошку Обрадовићу, народном посланику и председнику Српског покрета Двери, стигле су застрашујуће претње преко друштвених мрежа. Поводом свих тих претњи предата је кривична пријава Вишем јавном тужилаштву у Београду, Одељењу за високотехнолошки криминал.

      Двери осуђују претње било коме, поготово претње смрћу члановима породица. Али, оно што је у последње време стигло у виду претњи Бошку Обрадовићу је заиста монструозно и нормалном уму несхватљиво.

Сведоци смо да је након претњи Александру Вучићу, једна особа експресно ухапшена, а све је снимано камерама МУП-а. Дакле, полиција и тужилаштво могу да раде свој посао, уколико желе. Надамо се да ће и у овом случају једнако брзо реаговати и да ће и особе које су претиле Бошку Обрадовићу и његовој породици бити приведени познанију права.

Један од разлога штрајка глађу Бошка Обрадовића јесте управо и то што живимо у друштву селективне правде, где закон није једнак за све. Видећемо да ли ће бар у овом случају полиција и тужилаштво радити по закону и открити и ухапсити особе које на монструозан начин прете човеку који само жели нормалну Србију.
 
                                                         

Инфослужба Двери