Грађани Републике Србије који живе широм Европе и света јуче су организовали протесте против диктатуре Александра Вучића у Србији и његових лажних избора.


     Организацију протеста широм света спровела је организација „Democracy 4 You“ док су у Стокхолму протест организовали чланови Српског покрета Двери Иван Вујчић и Мирјана Савић. На протесту у Стокхолму испред Српске амбасаде окупило се неколико десетина грађана Србије. Присутнима су се обратили организатори скупа и послали поруку властима у Србији.

Мирјана Савић је прочитала захтеве српске дијаспоре који су се могли чути данас готово у целом свету, а то су: поништавање лажних избора, смена и одговорност кризног штаба и актуелне власти због фалсификовања броја заражених и умрлих, против присилне вакцинације коју намеће актуелни режим јер је Уставом загарантовано право на слободу избора, против издаје Косова и Метохије и да дијаспору неће моћи преварити својим лажима.

Иван Вујчић се захвалио присутнима који су се одазвали њиховом позиву упркос претњи и уценама које је и сам доживео непосредно пред сам почетак протеста од стране слуга режима који своје пипке имају и у тој скандинавској земљи као и тамошњем регуларном телу за електронске медије у Шведској које им је дало подршку јер су свесни у каквом медијском мраку живи Србија. Нагласио је да без обзира што су чланови Двери организатори протеста они нису страначки већ грађански и да је добродошао свако ко жели да се прикључи борби за бољу Србију. Упутио је личну поруку Александру Вучићу поручивши му да је велики део српског народа који су он и његов режим протерали из Србије решен да се врати и ослободи Србију као и обећање да он тада неће успети да побегне из земље и да ће им се свима судити за сва зла која су нанели.