Српски Покрет Двери - Лого
Search
Formiran Odbor Dveri za Vojvodinu

Juče, (23.09.2019. godine) u Novom Sadu je formiran Odbor Dveri za Vojvodinu.

Kao ključne teme u planu rada novoformiranog odbora navode se: borba protiv partokratije, kriminala i korupcije, zabrana prodaje naše zemlje strancima, očuvanje prirodnih resursa, porodična politika, unapređenje sistema obrazovanja, zaustavljanje daljeg iseljavanja stanovništva i dugoročno ulaganje u poljoprivredu.


U okviru Odbora oformljen je i poseban tim koji će biti zadužen za praćenje rada Vlade Vojvodine, kao i stručni saveti.


U narednom periodu odbor će kroz svoje aktivnosti pružiti i podršku aktivnoj kampanji bojkota. Građani Vojvodine su svedoci da je aktuelna vlast urušila sve postojeće institucije u Vojvodini i potpuno ekonomski opustošila privredu.  Dveri neće odustati dok se ne izborimo za bolje i dostojanstvenije uslove za život!


Za članove Odbora, izabrani su Ivana Stojanović iz Novog Sada, Dragana Milićević iz Pećinaca, Sanja Kondić iz Bačke Palanke, Miroslav Drekić iz Stare Pazove, Ivan Kostić iz Vrbasa, Mirko Kozić iz Zrenjanina, Radenko Martić iz Subotice, Srboljub Petrović iz Novog Sada,  Nenad Grozdanić iz Pančeva i Milenko Baborac iz Sremskih Karlovaca. Za predsednika Odbora izabran je Radoš Pejović iz Zrenjanina.

 


Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: