Српски Покрет Двери - Лого
Search

Актуелна власт у Србији је огрезла у криминал и творац је разних криминалних група и кривичних дела. Од Савамале, Крушика, Јовањице преко мистериозне смрти Владимира Цвијана до последњег скандала у вези са Драганом Марковићем Палмом.

       Са друге стране, у медијима се појавила информација како функционери Двери бране Палму, што је, најблаже речено, неистина и манипулација. Ако је неко познат по откривању афера и криминала ове власти, то су управо Српски покрет Двери и Бошко Обрадовић, који је чак и написао књигу „Криминални кругови“, а која се бави овим питањима. Што се тиче функционера Двери, када више нас уради нешто позитивно и нешто што је више него добро, медији то једва и да пренесу, јер није сензационално и неће продати новину или донети клик на вест. Али, са друге стране, ако исти ти медији процене да сте направили и најмању грешку, уследиће велики удар на Двери, као и негативан публицитет преко насловне стране у новинама. Зато и позивамо на објективност и опозиционих медија, јер да бисмо вам веровали није довољно да сте само против Вучића.
Ниједан функционер Двери не подржава Палму, то истичемо јасно и гласно! И не само поводом овог најновијег скандала, већ тражимо да се испита све што је Палма радио у претходних 20 и више година, а многи сумњиви послови стоје иза њега. Зато и тражимо не само промену власти, већ промену комплетног корумпираног система који у Србији влада последњих 30 година.
Нама, као породичном покрету, незамисливо је да разни политичари и послодавци уцењују девојке и жене добијањем посла. Скандалозна је и помисао на тако нешто и ти који су у стању да на такав начин злоупотребљавају свој положај морају бити драстично кажњени.
Зато, поново, позивамо све грађане да заједно станемо у одбрану породице. Велика прилика за то је и 15. мај и Породична шетња. Само уједињени можемо заштити све наше породице од зла и неморала било које врсте.

   

 

Гордана Маринковић Савовић

Члан Председништва Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: