Још један у низу инцидената по којима су познати насилници из Српске напредне странке, догодио су у понедељак увече, 23. новембра у Јагодини.

      Наиме, власник јагодинског ресторана „Лав“ и активиста СНС-а Зоран Васић, напао је двоје својих суграђана Сашу Живковића и Маријану Марковић. Повод за овај напад био је покушај Живковића и Марковићеве да уживо сниме кршење епидeмиолoшких мера од стране власника ресторана „Лав“, односно то да је ресторан радио и после 21 час. Након што је напао Живковића, Васић је Маријану Марковић вукао по улици за косу, а притом, по сведочењу присутних, овај бахати СНС активиста је био и у видно алкохолисаном стању.
 
Након бројних инцидената које изазивају локалне кабадахије из Спрске напредне странке по градовима и општинама у Србији, поставља се логично питање: да ли у Србији постоје органи реда и правосудни органи који ће коначно стати на пут насилницима или ће и даље партијска књижица СНС-а бити изнад сваког реда и закона?
 
Српски покрет Двери и председник ГрО Двери у Јагодини Стефан Вук Милановић пружили су подршку Живковићу и Марковићевој, јер у диктаторском систему какав спроводи СНС треба имати храбрости за овакав корак.
 
 
Инфослужба Двери
 
извор фото:  pixabay.com