Српски Покрет Двери - Лого
Search

Како се можемо надати да остваримо пуну политичку и војну контролу над Косовом и Метохијом када ни председник државе нити један министар у Влади данас не сме да каже пуну истину а то је да су Косово и Метохија под окупацијом

    Прошло је 12 година од када су лажне институције у Приштини прогласиле независност Косова. Лажну државу Косово су признале многе државе света, али га такође нису признале и велике светске силе као што су Русија, Кина, Бразил, Индија, Израел као и земље ЕУ, Грчка, Кипар, Румунија, Шпанија и Словачка које чине већину светске популације.

Задњих 12 година Србија је имала подређену улогу у преговорима и политичаре који су својим поступцима трасирали пут и de facto признању Косова. Процес је кулминирао 2013. године, када је тадашњи двојац, који и сада води Србију, Вучић-Дачић у Бриселу потписао антиуставни Бриселски споразум и тиме омогућио предају преосталих српских институција у руке приштинских власти. Тај процес и данас траје.

Флоскуле  о „потпуној нормализацији односа“, „разграничењу“ и „подели“ Косова и Метохије су само димне бомбе српских властодржаца како би заварале народ који без отпора треба да прихвати предају наше јужне покрајине.

Садашња власт мора да инсистира да се преговори о КиМ врате под окриље УН јер су одатле и измештени 2010.године и да буду свесни да их морају водити у оквиру Резолуције 1244 и Устава Републике Србије.

Покрет Двери је и 16. фебруара 2008. године био са својим народом  на улицама Београда, када се протестовало против независности Косова, а исто тако ћемо опет и у још већем броју бити на улицама ако се садашња или била која будућа владајућа гарнитура одлучи да прода Косово и Метохију зарад опстанка или доласка на власт.

Иван Костић, народни посланик и потпредседник Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: