Српски Покрет Двери - Лого
Search

Политика ДПС-а и Мила Ђукановића се води макијавелистичким принципом да циљ оправдава средства. Власт у Црној Гори је спремна на све: да промени идентитет и свест свога народа и уђе у савезништво са осведоченим непријатељима Црне Горе – само да би очувала власт по сваку цену и противзаконито стечено приватно богатство њених главешина.

Признање лажне државе Косово, улазак у НАТО, увођење санкција Русији, константно подгрејавање тензија са Србијом, као и недавно усвајање Закона о слободи вероисповести су потези за које ова власт никада није имала већинску подршку грађана Црне Горе. Све су урадили и усвојили под сумњивим околностима, под велом мрака и притисака на народ и посланике од стране органа безбедности.

Дошло је време да бирачи у Црној Гори казне власт која целу своју политику заснива на распиривању братомржње и гажењу основних људских и верских права. Време је за одлазак са власти Мила Ђукановића од чије политике корист имају само његови блиски сарадници и партијски функционери, док већина народа живи на рубу егзистенције.

Црној Гори је потребна власт која није оптерећена криминалним аферама из прошлости и која ће поштовати вековни идентитет народа Црне Горе. Потребна је власт која ће са новим некорумпираним људима на челу успети да искористи све природне и привредне потенцијале Црне Горе зарад општег развоја и добробити ове нам братске државе и наших међусобних много бољих односа у будућности.

 

мр Иван Костић

Потпредседник Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: