Српски Покрет Двери - Лого
Search
Ivan Kostić: Jedino bojkot izbora i odlučan stav SPC može zaustaviti prodaju Kosova i Metohije

Skoro svi visoki funkcioneri SNS-a, pa čak i „veliki branitelj“ nacionalnih interesa Miroslav Lazanski, više i ne kriju plan da je sadašnja vlast spremna na predaju KiM i da to treba da se završi uz dobru trgovinu sa Albancima

Da li postoji i jedan visoki funkcioner Srpske napredne stranke, da se javno suprotstavi pogubnoj politici Aleksandra Vučića po pitanju Kosova i Metohije i njegovoj spremnosti da preda Kosovo i Metohiju u ruke Albanaca?.


Čak i „veliki branitelji“ nacionalnih interesa kao što su Lazanski i Drecun, više ne kriju da su spremni da prihvate ideju razgraničenja i ideju da se trguje i sa Preševom, Bujanovcem i Medveđom.


Šta se to desilo pa su svi ti ljudi preko noći pristali da, radi svoga ličnog interesa i očuvanja sitnih privilegija, pristanu na poguban scenario razgraničenja koji vodi u nacionalnu katastrofu.


Pitanje je, da li će to biti samo „sporazum o normalizaciji odnosa“ ili će se od Srbije tražiti da prizna nezavisnost KiM kao što i piše u najnovijem saopštenju Stejt departmenta, na koga se poziva i Metju Palmer, a u kome se kaže da treba težiti „postizanju sporazuma o normalizaciji odnosa, koja vodi uzajamnom priznanju“.


Ko danas jedino može da zaustavi ovakav naredni korak ove kvislinške Vlade?


Jedino bojkot parlamentarnih izbora od strane celokupne opozicije i odlučan stav SPC može biti signal da celokupni narod zaustavi predaju i priznanje nezavisnosti KiM na koje su sadašnji vlastodršci definitivno spremni.

 


Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: