Српски Покрет Двери - Лого
Search

Српски покрет Двери најоштрије осуђује хапшење мајке и брата Mилана Кнежевића, као и данашње хапшење  Марка Милачић  и констатује да оваквих удбашких метода није било на Балкану још од 1948. године

     Очигледно је да је народ у Црној Гори већ срушио Мила Ђукановића, јер га се ових дана јавно одричу и стају на страну побуњеног народа чак и његови ДПС-овци који га верно прате деценијама.

Властодржци сада праве очајничке потезе надајући се да могу да ухапсе и отпусте са посла све оне који им се јавно супростављају.

Сада је свима јасно зашто је амерички председник Доналд Трамп 18.07.2018 године изјавио “да су Црногорци изузетно агресивни и да нема намеру да због њих улази у Трећи светски рат“.

     Пошто га напуштају његови савезници из САД, његови из ДПС-а, припадници служби безбедности а још и половина народа који живи у Црној Гори и даље учествује у литијама и тиме изражава незадовољство према актуелној власти, њему једино остаје да поднесе оставку и распише нове председничке и парламентарне изборе.

Сваки ауторитативни режим има свој крај, а сада је само ствар разума да сви носиоци власти схвате како да из овога изађу, а да не буде проливена ни једна кап братске крви због оних који су морално и социјално понизили 90 % народа Црне Горе.

 

Иван Костић, народни посланик и потпредседник Српског покрета Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: