Након хапшења свештеника и пребијања грађана који су протествовали због тзв. Закона о слободи вероисповести, на ред је дошло и хапшење челника у општини Будва, општини која није под контролом Мила Ђукановића.


       Јутрошње брутално хапшење председника општине Будва и неколико његових сарадника, уз употребу сузавца и скандалозну употребу силе, јасан је показатељ докле је спреман да иде мафијашки режим Мила Ђукановића, само како би опстао на власти.

За сада се овим поводом не оглашава ни председник Србије Александар Вучић нити било ко из власти СНС-а. Поставља се легитимно питање да ли ће власт у Србији и ово брутално хапшење прећутати или се огласити са закашњењем од неколико дана, а избећи да помене криминалну власт у Црној Гори која прогони Српску православну цркву, народ и свакога ко другачије мисли?

У Црној Гори ће се крајем лета одржати парламентарни избори, а опозиција бојкотује разговоре са властима. С тога, изражавамо озбиљну бојазан да је Мило Ђукановић, услед огромних тензија у Црној Гори, спреман да иде и до изазивања грађанског рата. И он и његов политички брат близанац у Србији, Александар Вучић, су последњи примери диктаторских режима у Европи, који ће учинити све како би опстанком на власти продужили своје криминалне активности.

мр Иван Костић
Народни посланик и потпредседник Двери
 
Фото: Вук Лајовић