Српски Покрет Двери - Лого
Search

Ivan Kostić: Premijerka Srbije ponižava većinsku normalnu i tradicionalnu Srbiju

Promocija devijantnog ponašanja manjine, podržanog od strane Vlade Srbije i njene premijerke, je posledica dugogodišnjeg pokušaja da se svest srpskog naroda promeni i oblikuje po želji onih čiji je krajnji cilj gašenje života u Srbiji.

Sve ono što je vekovima u Srbiji i celom svetu bilo nenonormalno i čega se narod stidio, danas je uz podršku SNS-ovske vlasti postala zvanična državna politika, iako se svake godine broj stanovnika u našoj zemlji smanjuje za pedeset hiljada.

 

Nikada do sada „parada srama“ nije dobila toliku medijsku pažnju na RTS-u kao jučerašnje dešavanje koje je predvodila premijerka Ana Brnabić.

 

Krajnji cilj ovolike propagande nastranosti od strane svih resursa državnih institucija jeste da se uskoro kroz zakonske predloge omogući usvajanje dece od strane homoseksualaca i da se legalizuju njihovi „brakovi“, što je u direktnoj suprotnosti sa Ustavom Republike Srbije.

 

Kršenje Ustava je očigledno i na primeru spremnosti Ane Brnabić da se odrekne dela teritorije Republike Srbije i da stavi potpis na izdaju Kosova i Metohije. Nema sumnje da su sve aktivnosti Ane Brnabić usmerene protiv interesa Srbije i njenih građana.

 

Umesto da stane na stranu mladih koji beže glavom bez obzira iz Srbije, porodica koje su ugrožene od sudskih izvršitelja, na stranu mladih bračnih parova, stotine hiljada radnika koji rade bez ikakve pravne i socijalne sigurnosti, predstavnici vlasti i dalje vode politiku uništenja Srbije.

 

Jedino rešenje je da se zakonski zabrani promocija homoseksualizma među maloletnim licima koja se sprovodi putem državnik medija, inače će Srbija uskoro postati kolektivni starački dom za one koji ostanu da žive u njoj. 

 

Borba za očuvanje porodičnih vrednosti je tema svih konzervativnih političkih organizacija u celom svetu, jer upravo očuvanje tradicionalne porodice sprečava propast naše civilizacije.

 

 

 

Info služba Dveri

Foto: N.S.

 

 

 

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: