Јучерашња изјава председника Републике Србије да ће западњаци „после укидања такси извршити страховити притисак на Србију да де факто или де јуре призна Косово са циљем да га убаце у УН“  је само још један доказ да је он спреман све да потпише ради опстанка на власти

Већ неколико година председник Вучић своје бираче али и целокупну српску  јавност припрема да је неопходно да се одрекнемо Косова и Метохије  ради боље будућности „наше деце“. Иако види по анкетама да за то нема подршку ни 10 посто народа у Србији, иако види да му је пропала “платформа о Косову и Метохији, он и даље не одустаје!

Баш као и Мило Ђукановић у Црној Гори. Мора да иде до краја у складу са сценаријем на који је пристао пре доласка на власт 2012 године.

Његов опстанак на власти је немогућ без предаје Косова, тако да је само питање дана када ће он расписати референдум о Косову, а да пре тога још додатно он лично са својим ставом, проба да убеди народ да је неопходно да предамо Косово и Метохију осведоченим албанским терористима.

Народ ово никада неће прихватити, као ни народ у Црној Гори Закон о слободи вероисповести, али ни Русија којој не одговара тотална контрола Балкана од стране НАТО пакта. Зато ће се врло брзо и Русија морати дистанцирати од Вучићевих поступака који ће открити сво политичко лицемерје Српске напредне странке од њеног оснивања до данас.

 

Иван Костић, народни посланик и потпредседник Двери