Протекле седмице председник Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић је са сарадницима, председником ИО Борком Пушкићем и члановима ИО Александром Новаковићем и Марком Антанасијевићем посетио Врање. 

Руководство Двери је посету отпочело дружењем на кафи у центру Врања, а наставило обиласком ужег и ширег центра града, где је Обрадовић одржао конференцију за новинаре испред зграде скупштине, којој су поред чланова Покрета присуствовали и представници коалиционих партнера који су потписнице СзС у Врању. 

Након тога у поподневним сатима одржан је радни састанак у просторијама ГрО Двери у Врању, којим је председавао Борко Пушкић, председник ИО, члан Председништва Двери адвокат Маја Митић, и надлежни члан ИО Двери за Пчињски округ Марко Антанасијевић.

Уводну реч дао је председник градске организације Двери из Врања, Бранислав Стојковић. Током састанка размењена су мишљења и планови о даљим активностима свих организација на југу Србије и  константовано да су организације са простора Пчињског округа до сада успешно спроводиле политику Покрета и као такве нашли место међу најактивнијим локалним организацијама у читавој Србији. 

Активно учешће у састанку имали су представници општинских организација из Бујановца, Владичиног Хана и Сурдулице. Састанку су присуствовали и нови чланови Покрета којима је ово била прилика да се упознају са руководством Покрета.

Поред предсдника ИО, присутнима се обратио и сам председник Бошко Обрадовић, члан Председништва Покрета, Маја Митић и члан ИО Марко Антанасијевић.

Колико се владајући СНС забринуо због раста Двери у Врању и посете Бошка Обрадовића, најбоље илуструје чињеница да су се данима након наше посете њихов одбор и сам градоначелник Врања оглашавали саопштењима и салвама увреда на рачун Двери које су без сумње постали лидер и најактивнија опозициона групација у Врању.

На самом крају, можемо извести закључак да су утисци о посети  руководства Покрета југу Србије више него позитивни, како учесницима самих активности тога дана, тако и грађанима Врања који су присуствовали истима. Током ове посете договорено је даље ширење инфраструктуре Двери.

Извршни одбор Двери