Тамара Миленковић Керковић: Србија је заробљена држава

Видео изјава Тамаре Миленковић Керковић:

 

 

Породични караван Двери већ другу недељу обилази Србију под симболичним називом „Ослобођење“. Овај назив није случајан јер Србија је данас заробљена држава.

Србија је вишеструко  окупирана земља. Окупиране су српске институције, окупирана је територија КиМ, урушава се и даље банкарски систем земље,  тајно и пузајући на мала врата се уводи скандалозна мигрантска политика.

Партократске СНС хорде највећих дилетаната, аналфабета и бахатих министара који прете новинарима, министара са лажним докторатима и дипломама, те су хорде као скакавци окупирали институције, а извршна власт оличена у свемогућем председнику и фикус премијерки противуставно остварује уплитање у у законодавну и судску власт. Због тога се земља налази у фази ентропије.

Србија неће преживети уколико најгори наставе да владају. Окупиран је и део српске територије, са КиМ су Бриселским споразумом протеране и последње државне институције и последњи трагови српског суверенитета у замену ни за шта.  Србија је окупирана и у финансијском смислу од стране СНС  олигархије која у својим рукама држи све токове новца. Док за кабловског оператера „Коперникус“ плаћа 200 милиона евра, за само нешто више продаје НЛБ-у највећу државну банку са највећом инфраструктуром, огромним  депозитима и пласманима и са уделом од готово 12% српског тржишта. Након Динкићевог издајничког препуштања српског тржишта страном банкарском капиталу, продаја Комерцијалне банке са огромном мрежом експозитура и мрежом и у Црној Гори и БИХ за багателну цену је последњи ексер коју је власт СНС закуцала у Динкићев мртвачки сандук српског банкарства. То је равно издаји земље.

Још једна издаја је срамни однос ове власти према Србима у Црној Гори и статусу СПЦ, у саучешћу са неоусташким режимом Мила Ђукановића у покушају ликвидације српског идентитета.

Овакво скандалозно стање у земљи  сада треба да се озваничи на лажним изборима.

Српски покрет Двери је у кампањи бојкота да би народу Србије објаснио због чега на ове изборе не треба изаћи. БОЈКОТ лажних избора треба да омогући да дођемо до правих избора и спречимо националну катастрофу у коју ова власт уводи Србију. 

Овде смо и да би у условима затворених медија представили Програм мера за бољи живот у Србији у 55 тачака.

Овде смо да би јавности Србије показале ко су Двери.

Да би људи у Србији увидели  да нас називају фашистима због тога што немају аргументе којима би се супротставили истини коју износимо о издајничкој природи СНС режима.

Овде смо и да би представили  породичну политику Двери као окосницу нашег покрета .

Такође, ми смо овде и да изразимо неслагање са мигрантском политиком власти, која се води тајно од грађана без признања једноставне истине, а то је да су мигранти војно способни мушкарци који треба да промене демографску слику Европе, а посебно намучене и испражњене Србије . Због тога ћемо грађанима Алексинца омогућити да потпишу Петицију против мигрантске политике власти .

Избора нема.

Бојкот до победе и рушења овог издајничког режима.

[ngg src=“galleries“ ids=“141″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

Бошко Обрадовић представио 55 мера Двери за побољшање живота у Србији

Видео изјава Бошка Обрадовића:

 

 

У оквиру промотивног каравана Српског покрета Двери под називом „Ослобођење“ који је данас посетио Алексинац и Ниш народни посланик и председник Двери Бошко Обрадовић представио је 55 мера Двери за побољшање живота у Србији. Мере су подељене у осам области: Правосуђе и правда, Економске мере, Породична политика, Образовање, Социјалне мере, Пољопривреда и екологија, Државна реформа, Културна политика и здрав живот.

    Између осталих издвајамо следеће мере:

Промотивни караван Двери наставља обилазак Србије: у четвртак, 27. фебруара смо у Лесковцу и Прокупљу, а у петак, 28. фебруара у Бору и Зајечару.

[ngg src=“galleries“ ids=“142″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

 

Инфо служба Двери