Марија Јањушевић: Ништа не може да заустави промене у Србији које почињу бојкотом

Караван слободе Српског покрета Двери је данас у Панчеву, где су јако лоши временски услови, али ни они нас не могу зауставити. Исто тако, више ништа не може зауставити позитивне промене у Србији које почињу бојкотом намештених Вучићевих избора. После тог изборног дана, у Србији више ништа неће бити исто.

 

Ми данас, са грађанима Панчева, разговарамо и о мигрантској политици ове Владе, јер свако ко је пратио дешавања на турско-грчкој граници и ко је информисан да је Аустрија послала своју полицију на српско-мађарску и грчко-турску границу види како треба штитити интересе својих грађана и њихову имовину. Влада Србије то нити жели нити хоће да чини.

Због тога, Српски покрет Двери позива грађане да бојкотом избора спречимо да људи који данас одлучују о нашим судбинама и даље малтретирају, пљачкају, понижавају и угрожавају како грађане Панчева, тако и грађане Србије. Уколико исти људи остану на власти ми нећемо моћи да решавамо не само ова кључна питања – безбедности и егзистенције, већ и сва друга важна питања – еколошка, заштите животне средине, борбе против сиромаштва никада неће доћи на ред. Ми смо сада таоци Александра Вучића и његове Владе и сви смо потчињени само њиховим интересима.

Због тога – караван Слободе! Због тога – бојкот ових избора!

Српски покрет Двери је зрео да преузме одговорност за једну нову и бољу Србију!

[ngg src=“galleries“ ids=“163″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″] 

Инфо служба Двери