Караван Двери данас је посетио Шид, где су са грађанима разговарали народни посланик и потпредседник Двери Иван Костић и председник Извршног одбора Двери Борко Пушкић.

Српски покрет Двери је увек био авангарда на српској политичкој сцени. Данас овде из Шида желимо да поручимо грађанима Србије да су Двери још пре три године почеле да причају о потенцијалним проблемима са мигрантима који долазе у Србију и неопходности промене мигрантске политике коју спроводи Српска напредна странка. Данас када цела Европа увиђа опасност која може да настане пуштањем миграната из Турске у Грчку, наша власт, барем у јавности, говори да је спремна да послуша предлог Двери и затвори наше границе од неконтролисаног уласка миграната.

Линк на видео изјаву Ивана Костића: 

 

Политика Двери по овом питању је врло јасна. Војска и полиција Републике Србије морају да се додатно укључе у обезбеђивање граница и да више не дозволе и једном илегалном мигранту да уђе у Србију. Ми сумњамо да ће Вучић успети ово да уради, јер је обећао и Ангели Меркел и Сорошу да ће све учинити што они од њега буде тражили по питању миграната. Зато нам је потребан Бојкот ових лажних избора и смена Вучића који угрожава националну безбедност Србије и њених грађана.

[ngg src=“galleries“ ids=“173″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

 

Инфо служба Двери