Српски Покрет Двери - Лого
Search
Kosovo i Metohija su deo Srbije i naša zemlja se ne prodaje strancima

Dveri ne prihvataju nikakva ograničenja za kupovinu naše zemlje, jer zemlja se ne prodaje strancima. I ne prihvatamo Vučićeve reči da je problem Kosova i Metohije nerešiv.


Srbija ima nešto više od mesec dana do trenutka kada će stranci moći da kupuju našu zemlju. Dveri još od 2013. godine vode bitku da do toga ne dođe.


Ministar Nedimović odlučan je da se to ipak desi. On to naravno negira nudeći kao rešenje postavljanje ograničenja u smislu potrebe prebivališta na pet odnosno sedam godina za ona strana lica koja žele da kupe zemlju.


U ovom trenutku jedino što će nas obavezati na prodaju zemlje strancima jeste Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju, zato je najrazumniji potez da se hitno prekinu svi pregovori sa EU i odbaci taj sporazum. U suprotnom bićemo svedoci konačne okupacije Srbije.


Vučićevim prijateljima i gazdama je već omogućeno da kupuju naše firme i uz njih na poklon dobiju besplatne plodne oranice. Dakle, Srbija se prodaje od Kosova do Vojvodine.


Na sve ovo, Aleksandar Vučić je gostujući u emisiji Ćirilica, konačno priznao da je predao Kosovo i Metohiju šiptarskoj mafiji. On je rekao da je gotovo uveren da se problem Kosova i Metohije neće rešiti i da će to biti poraz koji ćemo nositi na svojim leđima.


Mi ne prihvatamo nikakva ograničenja za kupovinu naše zemlje. Naša zemlja se ne prodaje strancima i ne prihvatamo Vučićeve reči da je problem Kosova i Metohije nerešiv.


Neka Vučić taj poraz slobodno nosi na svojim leđima, ali Dveri i čitav srpski narod nikada neće prihvatiti da Kosovo i Metohija nisu sastavni deo Srbije.


 


Informativna služba Srpskog pokreta Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: