Српски Покрет Двери - Лого
Search
Marija Janjušević: Porodična šetnja je šetnja kojoj pružam podršku

„Šetnja koja zaslužuje moju i podršku Dveri je samo ona koja promoviše porodične vrednosti i rađanje dece u Srbiji“ – rekla je narodna poslanica Marija Janjušević.

U Beogradu je juče održana Porodična šetnja sa Litijom, koju su zajednički organizovala udruženja Ćirilica, Zavet srpsko-ruski, Srpska solidarnost hranom, Rusko sabranje, Čast otadžbine, Opstanak, Pravoslavna porodica i SKC Ćirilica Beograd.


Srpski pokret Dveri je, kao i uvek do sada, podržao ovaj porodični skup na više načina.
Skupu su prisustvovale Marija Janjušević, narodni poslanik i član predsedništva, Radmila Vasić, odbornik Dveri u GO Zvezdara i Snježana Gaćeša, član Saveta Dveri za socijalna pitanja.
„Politika Dveri nije usmerena protiv nekoga, pa ni protiv LGBT populacije, već ZA nešto – za zaštitu porodica, za pomoć majkama, za podršku i povećanje nataliteta. Sa druge strane, upravo LGBT lobi nastupa agresivno i netolerantno protiv porodičnih i tradicionalnih ljudi.“ – smatra Janjušević.
Srpski pokret Dveri se od svog postanka 1999. godine zalaže za aktivnije učešće državnih institucija u podršci porodici i promociji porodičnih vrednosti. Nakon što je na porodičnoj šetnji 2010. Beogradom prošetalo 20.000 porodičnih ljudi svih uzrasta, Dveri su odlučile da se za svoju porodičnu i „Pro life“ politiku bore na najdirektniji mogući način, ulaskom u politiku i direktnim uticajem na izmenu zakonodavstva.Info služba Dveri

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: