Српски Покрет Двери - Лого
Search
Marija Janjušević: Poslanici opozicije bojkotuju Parlament, ali ne i svoje građane

Na vanrednoj konferenciji za novinare u Narodnoj skupštini, narodna poslanica Dveri Marija Janjušević osvrnula se na optužbe vlasti da opozicija prima plate, a bojkotuje Parlament.

„Bojkotujući rad ovako nakaradne Narodne skupštine, odnosno ovako nakaradnog plenumskog zasedanja, poslanici opozicije nikako ne bojkotuju građane koji su za nas glasali. Sa moje leve strane je zastava koja nema grb, to je narodna zastava. Dom Narodne skupštine Republike Srbije je dom svih građana koje mi nastavljamo da zastupamo sve dok oni sami od nas to ne budu drugačije tražili.“ – istakla je Janjušević.


Ona je pozvala sve građane da pokažu i onim građanima koji nemaju pristup internetu kako aktivisti SNS sprečavaju građane da se slobodno kreću i da napuste miting Aleksandra Vučića, dok on ne završi svoj govor.


„Ja ne znam gde je dno SNS i u kakvu nas to provaliju vode, ali ćemo ih u tome vrlo pomno sprečiti“ – rekla je Janjušević.


Poslanica Janjušević je ostavila novinarima dokaz obmane SNS čiji su poslanici potpisali zahtev za sazivanje vanredne sednice Narodne skupštine, a među njima je i bivši poslanik Željko Sušec i zahvalila se svima koji će dostaviti dokaz o ovoj prevari, kao i svim građanima koji već nedeljama dolaze na proteste i bore se za slobodnu Srbiju. 

Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: