Marija Janjušević: Zorana Mihajlović ćutanjem ponovo ubija Staniku Gligorijević

Na pokušaj Zorane Mihajlović da neosnovanim uvredama izbegne da odgovori na pitanje ko je ubio Staniku Gligorijević i zbog čega četiri pune godine obmanjuje žene da će ih zakonski zaštititi, narodni poslanik Marija Janjušević joj odgovara sledeće:

„Tačno je da je ubistvo Stanike Gligorijević velika nesreća i bilo je za očekivati da pokažete saosećanje i brigu, makar i licemernu, na koju smo od vas navikli. Stanika je naša zajednička, nacionalna nesreća i zaslužuje da se o njoj otkrije prava istina. Nažalost, ona nije jedina žrtva ovog režima i nemara ministarke infrastrukture. Duboko žalim sve žrtve i ponovo apelujem da se obezbede svi pružni prelazi u Srbiji.

Aleksandar Vučić već godinama pokušava da dokaže da Boško Obradović nasilnik. Zorana Mihajlović je samo njegova glasnogovornica, koju je angažovao zbog nemoći da odgovori na političke argumente koje protiv Vučića iznosi predsednik Dveri. Boško Obradović je protiv Aleksandra Vučića podneo i krivičnu prijavu, što Vi Zorana pokušavate da zataškate svojim ispraznim optužbama.

Prestanite da od članica SNS zahtevate da se bacaju na Boška Obradovića i da glume povrede i nesvestice, srpska javnost se toga nagledala i ne veruje vam. Da biste nekoga uverili u navodno nasilje, potreban vam je kredibilan svedok i evidentni dokazi.

Žene u Dverima imaju svoje samopoštovanje i samopouzdanje i zato su odabrale da stanu uz Boška Obradovića, porodičnog čoveka koji mirno spava. A spavate li Vi mirno Zorana?“

Marija Janjušević, narodni poslanik