Српски Покрет Двери - Лого
Search

Један од најомраженијих политичара, не само међу опозиционарима, већ и код већег дела политичке јавности је свакако министар за бригу о селу и председник ПУПС-а Милан Кркобабић.

        Вишедеценијски паразитско-политички непотизам и популизам су само неке од особина министра Кркобабића које иритирају српску јавност, а посебно ону опозициону – родољубиву. У недостатку аргумената и чињеница, министар Кркобабић је посегнуо за бруталним и ноторним неистинама вређајући Српски покрет Двери и нашег председника господина Бошка Обрадовића. Комбинујући своје очигледно незнање, бахатост и недомаћински однос са најпримитивнијим увредама, Кркобабић се на овај начин додворава свом шефу и свим мрзитељима Српског покрета Двери.

У најновијој изјави министар Кркобабић је користио пежоративне и непримерене изразе као што су: лајање, пси, Љотићевци, авлијанери, љотићевски смрад итд. и самим тим показао нервозу и страх, што говори да су Двери на добром путу разоткривања непотизма у служби функционерске кампање министра Кркобабића. Уместо да лечи узрок министар погрешном „терапијом“ лечи последице, а све под плаштом наводног патриотског препорода српског села.

Уредба коју је донела Влада РС је класичан и пластичан пример функционерске кампање о трошку пореских обвезника. И пре објављивања Уредбе зна се ко су „срећни добитници“ сеоских кућа и окућница, јер многе младе перјанице режима припремиле су унапред потребну документацију и интезивно обилазе напуштене сеоске куће.

Користим прилику да јавно питам министра Кркобабића:

Ова Уредба Владе је могућа као надоградња, а не као темељ и поставка. Пре доношења овакве Уредбе, било је потребно обезбедити предуслове и амбијент за одрживи развој и имплементацију саме Уредбе. У том смислу предлажемо неколико циљева и мера, а ово су неки од њих:

Сматрам да ће 500 милиона динара које је Влада одобрила министру Кркобабићу, у највећој мери завршити код пријатеља режима и на тај начин служиће за посредну куповину гласова. Купљене сеоске куће новцем пореским обвезника претвориће се у викенд куће страначких активиста, а ефекат ове Уредбе биће занемарљив.

Увреде можемо да опростимо, али злоупотребу новца пореских обвезника у служби функционерске кампање никако!

Ближи се дан када ће се положити рачуни. Рачунајте на то!
 

Милован Јаковљевић

Потпредседник Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: