Српски Покрет Двери - Лого
Search

Једном давно Ганди је рекао: „Ваш највећи непријатељ није колонизатор и окупатор. Ваш највећи непријатељ је ваш сународник кога храни окупатор“.

        У овој мудрој реченици препознајемо све наше домаће србомрзце и аутошовинисте, добро плаћене из разних западних центара моћи чији је задатак сатанизација и мржња свега што је српско, па у том пакету и урушавање угледа Српског покрета Двери. Најчешће су упаковани у разне прозападне НВО и минорне политичке групе које никада не излазе на изборе нити имају било какву подршку у народу. Једина подршка на коју рачунају је подршка западних амбасада и фондација. Али су зато једиствени и веома активни у противљењу не само Дверима већ и свему што представља аутентично српско родољубље, православље и све друго што их подсећа на Српство.
         
Називање Српског покрета Двери профашистичком и екстремно десничарском партијом више нигде не може и „неће проћи“, без обзира да ли долази од првака актуелне власти или лажне опозиције оличене у другосрбијанском ГДФ-у.
         
У поларизованој Србији Српски покрет Двери плаћа високу цену свог независног и усправног хода, сведочећи истину и правду, и баштинивши слободарске и антифашистичке вредности и традиције српског народа. Истовремено, Двери поштују све жртве у несрећном грађанском рату на просторима бивше Југославије и саосећају са њиховим породицама.Међутим, Двери не дозвољавају манипулацију историјским чињеницама нити проглашавање Србије, РС и српског народа геноцидним, као ни наших највиших војних и политичких представника који су бранили Србе од трећег гоноцида у 20. веку. Јавно обећавамо агентима западног интереса да свако злонамерно и свесно ниподаштавање српског националног идентитета и интереса Српски покрет Двери неће толерисати.

 

Милован Јаковљевић

Потпредседник Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: