Српски Покрет Двери - Лого
Search
Monstruozne pretnje Bošku Obradoviću i njegovoj porodici

Pokazujući anonimna preteća pisma koja je dobio, predsednik Dveri je istakao da su takva pisma slika Vučićeve Srbije.

Predsednik Dveri Boško Obradović pokazao je juče novinarima u Čačku pisma koja dobija kao narodni poslanik – praznične čestitke ambasadora, pisma građana, ali i preteća pisma u kojima se crta meta njemu, njegovoj porodici i drugim liderima opozicije.


On je novinarima pokazao jedno pismo sa fotografijama lidera opozicije kojima je bukvalno nacrtana meta na čelo crvenim flomasterom i u kom piše da za njih ima spreman snajper i da će proći „gore nego Borko“. Pismo je potpisano sa „Udruženje snajperista sa Košara“. I drugo pismo u kom se kaže da će mu „goreti sva pokretna i nepokretna imovina“ i da neće biti pošteđeni ni njegovi najmiliji.
„Kada te Vučićeve barabe nemaju hrabrosti da se suoče lice u lice s vama, kao što ni Vučić nema hrabrosti da izađe na tv duel, onda se kriju iza imena onih časnih mladića koji su na Košarama branili otadžbinu. Pozivam ih da se pojave uživo, a ne da se kriju iza časnih vojnika sa Košarama među kojima imam mnogo prijatelja, a jedan od njih je bio i odbornik Dveri.“ – rekao je Obradović.


On je istakao da je život posvetio borbi protiv kriminala i korupcije, borbi za jednu pristojnu, domaćinsku, porodičnu Srbiju u kojoj neće biti moguća ovakva anonimna pisma.


„U toj borbi svako od nas može da nastrada kao što je nastradao Oliver Ivanović, Borko Stefanović ili novinar Milan Jovanović.“ – rekao je predsednik Dveri, ali to po njemu ne znači da od borbe treba odustajati, već upravo suprotno da svi moramo udružiti snage i podići glas protiv vlasti koja je stvarni krivac za ove pretnje i za njihovu neretku realizaciju.


Obradović je pisma predao Policijskoj upravi u Čačku i tamo prijavio ove pretnje. On je rekao da su ova pisma još jedan razlog više da učestvuje na današnjim protestima u Beogradu.


 

Info služba Dveri
Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: