Дани и месеци пролазе, прича се о заједничком кандидату целокупне опозиције за председника Републике Србије, али за сада нема ниједног конкретног предлога. Двери више не желе да чекају и ако заједничког кандидата не буде, ми ћемо имати свог – председника Српског покрета Двери Бошка Обрадовића!

       До сада нико није, осим кулоарских прича, изашао са неким другим званичним предлогом. И прави је тренутак да питамо: ко је међу лидерима опозиције бољи кандидат од Бошка Обрадовића и због чега? Председник Двери никада није био на власти, велики је родољуб, заступник је домаћег а не страног економског интереса, еколошки патриота, доказани је опозиционар и у парламентарној и у ванпарламентарној борби, открио је многе афере и криминалне радње ове власти и представља нову генерацију српских политичара. Ако опозиција понуди бољег кандидата за председника републике, Двери су спремне да о томе разговарају, па чак и повуку кандидатуру Бошка Обрадовића.

На крају, да ли је Бошко Обрадовић човек који не прави грешке и нема мана? Сигурно да није, јер такав не постоји. Али је искрен у ономе у шта верује и заступа, што је на данашњој политичкој сцени реткост. И зато тренутно не видимо бољег кандидата који се може обратити најширем могућем спектру бирача и који може победити Александра Вучића у било ком директном телевизијском дуелу и на изборима.

 

 

мр Иван Костић

 
Потпредседник Двери