Српски Покрет Двери - Лого
Search

Уколико актуелна власт покуша овог лета да учини било шта у вези Косова и Метохије што је на штету нашег народа, Српски покрет Двери ће бити стожер окупљања свих оних који ће онемогућити било какво потписивање међународних споразума који су противни Уставу Републике Србије.

      Сведоци смо да се ових дана међународни посредници  из САД и ЕУ, отворено и са још већим ангажовањем залажу за једнострано признање Косова од стране Србије. Очигледно је да се они надају да ће њихов притисак на државни врх Србије бити по њих успешно окончан.

Са друге стране, наш државни врх на челу са председником Србије је апсолутно изгубио поверење  грађана,  да су они спремни да свим правним средствима бране Косово и Метохију у саставу Србије, јер их за то демантују Бриселски споразум и све оно што раде задњих 10 година. Александар Вучић је не тако давно, на све могуће начине покушавао да убеди јавност у исправност његове политике разграничења којом би Србије добила „макар нешто“ од Косова и Метохије.

Сада када се притисак западних центара моћи још више појачава у циљу међусобног признања Београда и Приштине, актуелни председник и Влада Србије ни једном речју  нису позвали све политичке субјекте  у заједнички фронт у циљу очувања нашег суверенитета и територијалног интегритета, већ разним медијским спиновима збуњују јавност. Изгледа да они имају неке тајне договоре са међународним представницима, а који сигурно неће бити у српском интересу.

У случају било какве назнаке издаје националних интереса кроз процес свеобухватног споразума са лажним косовским институцијама, Двери ће учинити све да алармирају јавност о евентуалним штетним политичким потезима који се спремају из „кухиње“ на Андрићевом венцу.

Српски покрет Двери очекује јасну и недвосмислену подршку Српске православне цркве и свих грађана Републике Србије у одбрани Устава и Резолуције 1244 Уједињених нација са циљем очувања суверенитета Србије на Косову и Метохији.

 

 

мр Иван Костић

Потпредседник Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: