Став ЛСВ по питању два антиуставна и антипородична закона која су прекјуче усвојена у Народној скупштини је апсолутно логичан јер су они у власти са Српском напредном странком и своју лојалност владајућој партији морају да искажу по свим питањима, без обзира што се они косе са здравим разумом и већинским ставом грађана Србије без обзира на верске и националне разлике.

Политика ЛСВ је од свога оснивања антиуставна и нажалост до сада се ниједна власт није усудила да затражи политичку и правну одговорност од носилаца њихове политике за јавно изговорене речи којима су вређали све оно што је државотворно и традиционално. Подсетимо само грађане да је не тако давно политички кловн и председник горенаведене опскурне дружине Ненад Чанак штампао пасоше Војводине и тражио посебне надлежности за војвођанске институције за шта не постоји утемељење у Уставу Републике Србије и што представља сепаратистичку и антидржавну делатност.

Оно што је најважније јесте да бирачи у АП Војводини, без обзира на верску и националну припадност, одлично препознају политику ЛСВ као изузетно деструктивну и ретроградну и зато је овај коалициони партнер СНС у градској власти у Новом Саду остао без подршке јавности, тако да су Чанак и његови аутономашки другари свесни да једино могу да опстану ако се прилепе уз власт и незаконито експлоатишу градске и покрајинске  ресурсе.
Глобални естаблишмент који приморава нашу Владу да усваја овакве антихришћанске и антипородичне законе нема већинску подршку у многим земљама Европе и осталог дела света, и све је више покрета и слободномислећих људи који се противе обесмишљавању породице и традиционалног система вредности на коме је утемељена наша цивилизација.

Српска напредна странка и сви њени сателити попут ЛСВ, као и народни посланици који су гласали за усвајање противуставних закона о родној равноправности и забрани дискриминације, треба да буду свесни да су дигли руке за уништавање будућности своје деце, и да ће ови закони експресно бити укинути када дође до смене власти и промене система у Србији. Српски покрет Двери им то обећава и могу нам веровати на реч.

мр Иван Костић

Потпредседник Двери