Српски Покрет Двери - Лого
Search

Србијом већ 75 година управљају они којима српски интерес није на првом месту, па се поставља питање како је могуће да се изборимо да Србију воде они који ће слободно и без утицаја страног фактора водити ову земљу, а не да са сваком новом влашћу ми све више и више постајемо колонија великих сила.

      Стрељањем генерала Драже Михаиловића почиње период понижавања Србије и њених традиционалних и историјских вредности.  То је уосталом и био један од главних политичких циљева Коминтерне и Комунистичке партије Југославије.

Срамота је за све власти од 2000. године да нису имали храбрости и одлучности да обелодане где је гроб првог ратног команданта у тадашњој Европи који се супроставио Хитлеровом нацизму. Да ли је могуће да службама безбедности и правосуђа и даље руководе људи који су идеолошка деца Тита и свих оних који су уназадили Србију и њен територијални интегритет, стварајући вештачке покрајине и републике настале на лажним и антисрпским авнојевским границама? Да ли је могуће да страни фактор има и даље толики утицај на наше политичаре и да им забрањује да открију место где је стрељан генерал Михаиловић?

Србија је презасићена проевропских либералних клонова и лажних патриота којима суверенитет Србије није примаран, који су спремни да заједно наставе комунистичко дело распарчавања наше државе и предаје и поделе Косово и Метохије зарад опстанка на власти.

Зато ће Српски покрет Двери учинити све да уједини и сабере све оне патриоте који су и даље већина бирача у Србији, како би једног дана формирали власт којој ће просперитет и безбедност српског народа у региону бити примарни политички циљ.

 

мр Иван Костић

Потпредседник Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: