Србијом већ 75 година управљају они којима српски интерес није на првом месту, па се поставља питање како је могуће да се изборимо да Србију воде они који ће слободно и без утицаја страног фактора водити ову земљу, а не да са сваком новом влашћу ми све више и више постајемо колонија великих сила.

      Стрељањем генерала Драже Михаиловића почиње период понижавања Србије и њених традиционалних и историјских вредности.  То је уосталом и био један од главних политичких циљева Коминтерне и Комунистичке партије Југославије.

Срамота је за све власти од 2000. године да нису имали храбрости и одлучности да обелодане где је гроб првог ратног команданта у тадашњој Европи који се супроставио Хитлеровом нацизму. Да ли је могуће да службама безбедности и правосуђа и даље руководе људи који су идеолошка деца Тита и свих оних који су уназадили Србију и њен територијални интегритет, стварајући вештачке покрајине и републике настале на лажним и антисрпским авнојевским границама? Да ли је могуће да страни фактор има и даље толики утицај на наше политичаре и да им забрањује да открију место где је стрељан генерал Михаиловић?

Србија је презасићена проевропских либералних клонова и лажних патриота којима суверенитет Србије није примаран, који су спремни да заједно наставе комунистичко дело распарчавања наше државе и предаје и поделе Косово и Метохије зарад опстанка на власти.

Зато ће Српски покрет Двери учинити све да уједини и сабере све оне патриоте који су и даље већина бирача у Србији, како би једног дана формирали власт којој ће просперитет и безбедност српског народа у региону бити примарни политички циљ.

 

мр Иван Костић

Потпредседник Двери