Српски Покрет Двери - Лого
Search
Naprednjaci priznali tzv. državu Kosovo -  hitno smeniti Igora Bečića

Igor Bečić, prvi čovek tela koji kontroliše rad svih bezbednosnih službi u Srbiji, Skupštinskog odbora za bezbednost, priznao je tzv. državu Kosovo i time i zvanično izneo stav Srpske napredne stranke.


Javnost je upoznata da je zahtev za članstvo tzv. države Kosovo da uđe u Interpol podnet još 2016. godine. Izgleda da će se izborom novog predsednika Vlade Republike Srbije, Ane Brnabić, to i ozvaničiti.


Bečić je u tekstu Srpskog telegrafa od 23. juna 2017. pod nazivom „Albanci će da štancuju lažne poternice za Srbima“ rekao da su Albanci dali ogromne pare da uđu u Interpol. Dalje je nastavio „da bi to bilo loše jer bi njihov državni vrh pokušao da obustavi poternice za OVK zločincima ali i da iskonstruiše optužnice protiv Srba“.


Dakle, Srpska napredna stranka je konačno javno iznela svoj stav, da je Vlada Aleksandra Vučića priznala tzv. državu Kosovo, samo je još ostalo da se to ozvaniči kroz njegovu novu Vladu na čelu sa novom ikebanom, Anom Brnabić.


Nije slučajno što građani Srbije to saznaju na ovakav način, kroz kratku izjavu predsednika Skupštinskog odbora za bezbednost, jer to i jeste manir Srpske napredne stranke, da sve radi iza zatvorenih vrata, podmuklo i smišljeno. Vučić naredi, Bečić kaže, Brnabić uradi. Vučić ostaje u čistim rukavicama, a zadatak je obavljen. Kosovo i Metohija predati su u ruke Briselu i šiptarskoj mafiji i Vučićev rijaliti se nastavlja.


Nije slučajno bivši kondukter sa lažnom fakultetskom diplomom, a sada čovek sa najosetljivijim informacijama, nazvao Kosovo i Metohiju državom, i to samo na par dana od izbora nove Vučićeve ikebane za predsednika Vlade.


Zar iko u Srpskoj naprednoj stranci sme da kaže svoje mišljenje i svoj stav, a da veliki vođa nije to odobrio?


Upravo to i jeste prvi zadatak Ane Brnabić, da prizna tzv. državu Kosovo, kako bi otpočelo hapšenje i proterivanje Srba u južnoj srpskoj pokrajini, na šta se Aleksandar Vučić obavezao svojim gazdama sa zapada kako bi opstao na vlasti.


Zato Dveri traže hitnu smenu Igora Bečića sa mesta predsednika Skupštinskog odbora za bezbednost, jer nije normalno da na tom mestu sedi čovek koji prvi zvanično iznosi u javnost stav nove Vlade, a to je priznanje tzv. države Kosovo.


Njegovim ostankom na toj funkciji, ugroženi su ne samo Srbi sa Kosova i Metohije,  već i svi građani Srbije.


Informativna služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: