Српски Покрет Двери - Лого
Search
Ne želimo humanitarni centar EU i Amerike na aerodromu Ponikve

EU i Amerika želi da gradi humanitarni centar na aerodromu Ponikve kod Užica, kako bi strateški ojačali svoju kontrolu nad Republikom Srpskom, Crnom Gorom i Srbijom i pripremili teren za dolazak NATO trupa.


Kao potvrda ovoga jeste izjava direktora aerodroma Ponikve, Saše Savića, koji je rekao da je delegacija iz Ambasade SAD u Beogradu posetila aerodrom i da je zainteresovana za dalji dogovor.


Vučić jeste rekao da neće doći do ove izgradnje, ali ko može da veruje čoveku koji je porekao sve što je rekao i obećao.


Jasno je da zapad želi da napravi pandan Rusko-srpskom humanitarnom centru u Nišu, jer jedan od zadataka ove Vlade upravo jeste zahlađivanje odnosa prema Rusiji i ispunjavanje naloga zapada, da bi opstali na vlasti.


Previše je što imamo Bondstil na Kosovu i Metohiji i što je Vučić potpisao IPAP sporazum sa NATO i što smo u prethodnoj godini imali preko 20 vežbi sa NATO trupama.


Zaista nam ne treba dalja dezintegracija Srbije, a izgradnja ovog centra na aerodromu Ponikve to i predstavlja.


Dveri smatraju da je izgradnja ovog centra na aerodromu Ponikve loša odluka, posebno što će biti u vlasništvu EU i Amerike, koji time pripremaju prostor za NATO.


Aerodrom Ponikve mora biti u našem vlasništvu i treba da služi za razvoj privrednih i turističkih kapaciteta, kako u Raškoj oblasti, tako i u podrinjskom delu Republike Srpske i severa Crne Gore.


 


Savet za saobraćaj i infrastrukturu Srpskog pokreta Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: