Српски Покрет Двери - Лого
Search
Obradović: Jedine žene koje Dveri napadaju su Vučić, Vulin i Stefanović

Još jedna u nizu laži i loše glume Maje Gojković je priča o masnici na njenoj levoj ruci. Ona je prisiljena da sebe ovako ponižava, jer je ucenjena od strane Aleksandra Vučića zbog njenih brojnih krivičnih dela koje on drži u fioci. Još prilikom izbora za predsednika skupštine pre dve godine, Dveri su iznele stav da Maja Gojković nije sposobna za tako ozbiljan psiho-fizički napor upravo jer je ucenjena.

”Zašto Maja Gojković nije na jučerašnjoj konferenciji za medije pokazala modricu ili povredu na levoj ruci, nego tek danas i to u direktnom prenosu na RTS-u? Juče je potvdila da nije bilo fizičkog napada poslanika Dveri kod nje u kabinetu, a potom se hvalila da je fizički izbacila poslanike Dveri, što je nonsens jer su poslanici Dveri sami izašli iz kabineta. Tom prilikom je Gojkovićeva gurala Mariju Janjušević u leđa, iako je ona sama već izlazila.” – istakao je Obradović.

Nebojša Stefanović nikada nije bio ništa drugo nego najobičniji stranački bot SNS – Nebojša iz Beograda. On i dalje botuje, čak i sa mesta ministra policije. Čitava politika SNS je laž i prevara. Upravo je SNS simbol nasilja za koje optužuje druge: od batinaša SNS koji kruže Srbijom na lokalnim izborima, preko gradonačelnika iz redova SNS koji biju građane, do prebijanja novinara na dan predsedničke zakletve Aleksandra Vučića.

”Nebojša Stefanović već tri dana za redom poziva narodnog poslanika Srđana Noga i mene na dvoboj sa njim i Aleksandrom Vučićem. Mi smo odmah pristali, ali nikako da dobijemo informaciju o vremenu i mestu ovog megdana. Pretpostavljamo da se to ne odnosi na direktan TV duel, jer Aleksandar Vučić i Nebojša Stefanović beže od toga već punih šest godina. Ne znam kako drugačije onda da shvatim ovaj poziv ministra policije sem kao pretnju.” – rekao je Obradović.

”Zašto Dveri smetaju? Zato što nas nema u Vučićevim fiokama kojima ucenjuje druge političare vlasti i opozicije u Srbiji. Zato što u našim biografijama nema kompromitujućih materijala. Zato što ne mogu da nas ucene, kao Maju Gojković ili Ivicu Dačića. Zato što ih se ne plašimo. Zato što slobodno govorimo o kriminalu i korupciji u vrhu Vučićeve vlasti i u njegovom najbližem okruženju braće i kumova. I, posebno zato što im smetamo u izvršenju zadatka koji su dobili od svojih zapadnih mentora koji su ih doveli na vlast 2012: da završe sa definitivnom predajom i izdajom Kosova i Metohije u narednih nekoliko meseci. Zato su tri narodna poslanika Dveri isključena sa sednica Narodne skupštine. Zato je pored medijskog zavladao i parlamentarni mrak u Srbiji.

Da bi sakrili istinu od građana Srbije, vodeći predstavnici SNS nastavljaju da lažu i izmišljaju. Jedine žene sa kojima se Dveri obračunavaju su Aleksandar Vučić i Nebojša Stefanović. Mnogo je više muških hormona kod Zorane Mihajlović, Maje Gojković i Ane Brnabić, nego kod Vučića, Vulina i Nebojše iz Beograda, ali je zaista nečasno da predsednik države i ministri policije i vojske isturaju žene da za njih rade prljave poslove na mestu predsednika Narodne skupštine, Vlade i ministara, i da sakrivaju njihov kriminal i korupciju. Neka konačno oni lično izađu na crtu i više se ne kriju iza suknji.” – zaključio je Obradović.


Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: