Obradović: Mariću, kako te nije sramota!

Povodom skandaloznog ponašanja glavnog urednika TV Hepi, Milomira Marića i manipulacije javnošću u vezi sa TV duelom sa A.Vučićem, koji je planiran za danas u 8.30, oglasio se predsednik Dveri, Boško Obradović sledećom izjavom:

”Jadna je i bedna manipulacija kojom se služi Milomir Marić po nalogu Aleksandra Vučića! Prvo je Informativnu službu sinoć kontaktirao Marićev producent i ponudio nam duel sa Aleksandrom Vučićem u jutarnjem programu TV Hepi. Objašnjeno nam je da predsednik do izborne tišine ima samo taj termin, jer posle toga putuje van zemlje. Iako sam smatrao da je krajnje nekorektno da me pozivaju tako kasno – prihvatio sam ovaj duel, jer ga već duže vreme zahtevam.


Potvrdio sam Mariću SMS porukom da prihvatam duel. Oni su očigledno očekivali da ću zbog kratkog vremena za pripremu  odbiti učešće, pa da onda to slavodobitno objave i da me predstave kao kukavicu.


Pošto sam ga prihvatio, jer sam za ovaj duel odavno spreman, oni su se našli u problemu, a Vučić se očigledno uplašio i pravi čitavu predstavu sa ciljem da izbegne direktno sučeljavanje.


Pojaviću se, po dogovoru, na TV Hepi u 8.15, jer sam siguran da će Vučić i Marić, ako se ne pojavim, objaviti kako nisam smeo da dođem. Ja se nadam da Vučić  nije tolika kukavica, jer se u više navrata u javnosti hvalio kako je spreman na duel. Sad kad smo ga dogovorili, nema razloga da beži i glumi žrtvu. Dolazim sam i nadam se da nisam u opasnosti i da mi bezbednost nije ugrožena.  – zaključio je Obradović.


Informativna služba Srpskog pokreta Dveri