Српски Покрет Двери - Лого
Search
Obradović u Vranju: Ova vlast mora pasti

Lider Srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović, izložio je građanima Vranja na protestu 1 od 5 miliona, plan kako će izgledati predstojeći koraci, koje će ujedinjena opozicija sprovoditi do konačnog cilja, skidanja Aleksandra Vučića sa vlasti

Obradović je okupljenima u gradu Bore Stankovića ponovio koji su zahtevi opozicije, kao i to sa čime se susreću građani Srbije.


„Naša zemlja proslavlja osmi mart, međunarodni dan žena, a šta naše dame treba da slave kada je jedan Milutin Jeličić Jutka još uvek predsednik opštine Brus? Šta da slave žene, majke, trudnice i porodilje, koje strahuju od otkaza kada su u drugom stanju? Da slave što im deca odlaze iz zemlje, da slavimo smanjenje plata, penzija, subvencija poljoprivrednicima? Ili povećanje akciza na gorivo, cena, nameta? Ova vlast pljačka svoj narod da bi pokazala stabilne finansije, sve daje u ruke stranaca da im postanemo roblje“.
Predsednik Dveri istakao je da se u Srbiji ipak nešto promenilo proteklih nedelja.


„U Vranje sam došao da vam kažem dobre vesti, pojavilo se svetlo na kraju tunela Aleksandra Vučića, pojavila se opozicija, nema nazad dok on ne padne sa vlasti. Zar je moguće da se posle 30 godina opet borimo protiv medijskog mraka, za fer izbore, institucije, protiv preletača? I to protiv istih ljudi posle čitavih 30 godina? Moramo vratiti Srbiju u normalno stanje“, poručio je Obradović i podsetio na ključne stvari Sporazuma sa narodom.
„Glavna stvar je sloboda medija, ne pristajemo na izbore bez najmanje šest meseci pojavljivanja opozicije u medijima. Drugi cilj su fer i pošteni izbori, a treći smo već ispunili, a to je napuštanje svih Skupština, kako republičke, tako i pokrajinske i gradskih. Dogovorićemo se i oko roka do kada Aleksandar Vučić mora da ispuni naše zahteve, a ako to ne učini svi zajedno ćemo protestovati u Beogradu, dok on ne ode sa vlasti. Nećemo se zadovoljiti skidanjem sa funkcija njegovih piona, već njegovim odlaskom. Nema nazad, svi zajedno, do oslobođenja Srbije“, zaključio je predsednik Dveri.


 


Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: