Odbor Dveri za Kosovo i Metohiju: Ne izlazite na marionetske izbore lažne države Kosovo

Otvoreno pismo našim sunarodnicima sa Kosova i Metohije.


Braćo i sestre, građani Republike Srbije na Kosovu i Metohiji i u Centralnoj Srbiji, Odbor za Kosovo i Metohiju Srpskog pokreta Dveri nakon održane sednice u Gračanici doneo je niz zaključaka povodom održavanja najavljenih lokalnih izbora u organizaciji samoproglašene države Kosovo, a koju u potpunosti podržavaju i u tehničkom smislu organizuje izdajničko-podanička vlast u Beogradu predvođena SNS-om Aleksandra Vučića i njegovih satelita.


Svi vi koji živite na Kosovu i Metohiji, kao i vi koji ste raseljeni u Centralnoj Srbiji, NEMOJTE da pristanete na poziv vlasti u Beogradu i svojim izlaskom na tzv. izbore za lokalne organe samouprave date glas i time direktno date legitimitet daljoj okupaciji Kosova i Metohije, odnosno formiranju nelegalnih organa tzv. države Kosovo na teritoriji Republike Srbije.


Pred nama su izuzetno složena i teška vremena za srpski narod i državu, te se zbog toga moramo izdignuti iznad ličnih i stranačkih interesa sa ciljem da očuvamo Kosovo i Metohiju u sastavu Republike Srbije. Neizlaženjem na navedene izbore ne bismo obrukali pretke i nećemo se stideti potomaka.


Iako znamo da ste pod raznim pritiscima, pretnjama i ucenama naš bratski savet, molba i ohrabrenje vam je da u nedelju, 22.oktobra 2017. ne učestvujete u istorijskoj veleizdaji naroda.


Ne dozvolimo da o našoj budućnosti i budućnosti naše dece i o grobovima i svetinjama naših predaka, odlučuje polusvet kriminalaca, lopova i marioneta za interese belosvetskih krvnika i nasilnika.


Izdržimo još malo, jer njihov kraj je blizu i svi koji prisiljavaju narod da učestvuje na izborima lažne države Kosovo odgovaraće za veleizdaju, napuštanje svoga naroda i otadžbine.


Kaznimo ih najpre tako što ćemo šiptarsko-marionetske izbore bojkotovati.


Bojkot je spas za dušu, obraz i čast i zalog za slobodu!


Na domak smo od slobode, izdržimo do kraja!


 


Odbor za AP Kosovo i Metohiju


Srpskog pokreta Dveri