Српски Покрет Двери - Лого
Search
Odluka o tehničkim pregledima dva puta godišnje još jedan udar po džepu građana

Odluka da se tehnički pregled za vozila starija od 15 godina mora vršiti dva puta godišnje je potpuno neutemeljena jer takva restriktivna pravila ne postoje nigde sem kod nas i samo su dodatno opterećenje koje ova vlast nameće građanima.

Srpski pokret Dveri se zalaže za maksimalnu bezbednost u saobraćaju i poštovanje zakona. Mi smo međutim svedoci kao parlamentarna stranka da se zakoni u značajnoj meri ne donose radi opšteg dobra građana.
Najavljena odluka da se tehnički pregled za vozila starija od 15 godina mora vršiti dva puta godišnje je neutemeljena i nepotrebna, naročito ako imamo u vidu da nigde u Evropi ne postoje slična pravila. Ovo je još jedan namet koji najviše pogađa sve građane, a posebno one najugroženije.


Pogađa penzionere kojima se isplaćuju umanjene penzije zbog još jednog tako genijalnog rešenja SNS-a da finansira svoje izborne aktivnosti i predizborne  građevinske  senzacije. Pogađa roditelje kojima je ukinut PDV na opremu za bebe, osobe sa invaliditetom kojima su umanjena davanja, bolesne, nezaposlene i najsiromašnije. Oni su ovoj vlasti izgleda bitni samo kada treba da izađu na glasanje i kada treba da plate dodatne dažbine državi.


 

Informativna služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: