Српски Покрет Двери - Лого
Search
Oduzeti nacionalnu frekvenciju Pinku zbog nasilja u rijalitiju Zadruga

Scene nasilja koje se iz medija pod kontrolom režima svakodnevno prelivaju na društvo kulminirale su u rijalitiju Zadruga kada je jedan od učesnika fizički nasrnuo i pretukao dve učesnice istog rijalitija.

S obzirom da je REM izgubio svaki kredibilitet i da je umesto regulatornog tela pretvoren u propagandni servis režima, zahtevamo od javnog tužioca da pokrene hitan postupak za trajnu zabranu emitovanja rijalitija „Zadruga“ i oduzimanje nacionalne frekvencije RTV Pink.


„Dveri“ se javno zalažu za očuvanje porodičnih vrednosti i smatramo da je uloga medija jedna od odlučujućih u tome, tako da se svako medijsko promovisanje nasilja mora sankcionisati.


Scene fizičkog nasilja koje se, u kontinuitetu, već šest meseci prikazuju u okviru rijalitija „Zadruga“ na najgledanijoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom, a koje su kulminirale ovim slučajem predstavljaju promovisanje nasilja, kršenje javnog morala i ugrožavanje psihičkog zdravlja građana Srbije koji prate tu televiziju sa nacionalnom frekvencijom.

 


Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: