Омладина Српског покрета Двери спровела је акцију “подршке” јавном конкурсу за место директора Радио-телевизије Србије. Поред формалних захтева који су потребни да би одређена особа дошла на место директора РТС-а, омладинци Двери су предложили и низ неформалних, али свакако неопходних квалитета које свако мора имати, уколико жели да дође на такво одговорно режимско место.

     У склопу акције, омладинци су излепили неколико примера јавног конкурса, односно поменутих неформалних захтева које сваки директор мора испунити, како би свој посао што једностраније и по власт ефикасније обављао.

Председник омладине Српског покрета Двери Стефан Аксовић истакао је да будући директор РТС-а мора испунити и ове неформалне услове.​

„Као и свака радна позиција, радно место, тако и ова, поред оних формалних мора испунити и ове неформалне услове. Ми смо овде око зграде РТС-а излепити папире са огласом за прво радно место, како би и грађани видели шта је потребно да бисте постали директор РТС-а. То су између осталог лојалност, некритичко размишљање, затим дугогодишње искуство у вођењу емисије “Није српски ПРИЧАТИ”, а реално сваки директор РТС-а мора да зна и шта повремено треба да се блурује”, изјавио је Аксовић.