Српски Покрет Двери - Лого
Search

„Градски одбор Српског покрета Двери у Крагујевцу годинама упозорава и најоштрије осуђује неодговорно и бахато понашање СНС и појединаца који су са овом странком у сумњивим бизнис односима. Крајње је неприхватљиво да се зарад богаћења и прављења пословних комбинација локалним тајкунима гледа кроз прсте док брутално пљачкају градски буџет и предузимају радње које могу да изазову несагледиве последице“- каже се у саопштењу Двери.

      Према њиховим речима, „последњи пример је криминални истовар грађевинског шута и другог отпада у корито реке Лепенице чиме се директно угрожава овај водоток, а тиме и околна насеља“.

– Крагујевачки дверјани захтевају да се против Горана Којовића који је директно повезан са фирмом која је истоварила отпад у корито Лепенице поведе озбиљан поступак и да он буде адекватно кажњен. Нико па ни Којовић, омиљени бизнисмен и породице Николић али, по свему судећи и садашње крагујевачке власти, не сме да остане заклоњен политичким везама и сумњивим капиталом – кажу Двери ће са пуном пажњом пратити развој догађаја и нсистирати да правда коначно постане доступна.

Позив на протест

– Уједно позивамо све политичке и друге грађанске организације на округли сто на коме ће стајати један једини предлог: расписивање ванредних локалних избора у Крагујевцу. Покрет Двери позваће све грађане централног града Шумадије да се за то изборимо макар и на улици. Пропаст Крагујевца мора да се заустави. Оваква бахатост, кабадахијски однос према држави и граду који је био прва српска престоница, оваплоћена у деловању Николе Дашића- у новијој историји није виђена! – каже се у саопштењу.

 

*Извор: уцентар.рс

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: