Orkestrirani napadi na Dveri pred Glavni odbor

Vlast kojoj su puna usta demokratije pokušava pritiscima i klevetama u režimskim medijima da spreči demokratsko donošenje unutarstranačke odluke u Dverima. Čega su se toliko uplašili?

Već drugi dan vlast pokreće kompletnu mašineriju: Informer, Alo, lažne profile na društvenim mrežama, lažne prepiske, plakate sa licima članova Glavnog odbora Dveri kao da su na poternici i sl. kako bi izvršila pritisak na Dveri pred razmatranje učestvovanja u opozicionom ukrupnjavanju.

Ako smo toliko mali i nebitni zašto vam je onda toliko bitno kakvu ćemo odluku doneti? Ako su sve optužbe koje se mogu pročitati tačne kako to da su režimske novine to plasirale baš juče i danas i kako to da se za kredibilan izvor informacija uzima lažni tviter nalog koji ima svega nekoliko pratioca?

Dveri će podneti brojne tužbe zbog hajke koja traje ova dva dana, a naše članove pozivamo da ne nasedaju na ono što vlast pokušava da servira. Bez obzira na odluku koja se donese Dveri ostaju jedinstvene i ne odstupaju od svog programa u daljem radu.

Informativna služba Dveri