Српски Покрет Двери - Лого
Search
Postupak vođen po pravilima

Borko Puškić, predsednik Izvršnog odbora Dveri ističe da je Disciplinska komisija formirana u skladu sa Statutom i da je disciplinski postupak protiv Srđana Noga pokrenut i vođen po pravilima.

„Činjenica da je Srđan Nogo nakon najave o pokretanju disciplinskog postupka objavio na fejsbuku vest o svojoj kandidaturi govori o njegovim namerama da ovaj postupak diskredituje i prikaže drugačije.


Srđan Nogo već dugo vodi samostalnu politiku i očito želi da svoju političku karijeru nastavi samostalno. Dveri ne mogu imati dve politike već samo jednu, onu utvrđenu na Glavnom odboru i Predsedništvu Pokreta.


Odluke Pokreta moraju da se poštuju, to važi za svakog člana Dveri i tu nema kompromisa. Posle odluke Disciplinske komisije kao nadležnog organa Pokreta to više nije tema za Dveri. Posvećeni smo obeležavanju jubileja 20 godina Dveri i protestima u više od 60 gradova Srbije i smatramo da sve opozicione snage treba usmeriti na rušenje vlasti.“ – smatra Puškić.


Iz Dveri poručuju da nisu tačne tvrdnje da Srđan Nogo nije znao šta mu se stavlja na teret i da nije imao priliku za svoju odbranu. Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: