Обраћам се свима вама који сте годинама веровали и подржавали Александра Вучића и његове најближе сараднике. Обраћам се већински родољубивом чланству Српске напредне странке.

Не желим да вас вређам и да вам стајем на муку, али хоћу да вам поставим неколико питања:

Врхунац лицемерја и увреде за све вас је именовање „жуте перјанице“ Гордане Чомић на позицију министра за људска и мањинска права и друштвени дијалог, као и најава госпође Чомић да ће до краја године бити припремљени закони о родној равноправности и истополном партнерству. Сматрам да је ово шамар свима нама који припадамо родољубивој, традиционалној и хришћанској Србији, без обзира на страначку припадност. Где је крај нашем заједничком понижењу?! Шта је следеће?! Хоће ли држава одузету децу додељивати „истополним партнерима“?
           
Хоћемо ли све ово немо гледати и ништа не предузети? Хоћемо ли бити саучесници у још једном у низу урушавања достојанства народа и државе? Хоћемо ли дозволити овакво гажење јавног морала, учења наше вере и традиционалних вредности? Позивам вас да заборавимо на страначке разлике и заједно предупредимо ово зло и срамоту у најави!

 

Милован Јаковљевић
Потпредседник Двери