Извршни одбор Српског покрета Двери је наставио са обиласцима округа у Србији и одржавање састанака окружних организација Двери. Делегација Извршног одбора, предвођена председником ИО Борком Пушкићем, посетила је Пчињски и Јабланички округ.

       Састанак окружне организације Двери за Пчињски округ одржан је у канцеларији градске организације Двери у Врању, а поред чланова Двери из Врања и Бујановца, састанку су присуствовали и члан Председништва Двери Маја Митић и чланови ИО Марко Антанасијевић и Стефан Вук Милановић. Након састанка у Врању, одржан је и састанак окружне организације Двери за Јабланички округ и то у канцеларији Двери у Лесковцу. На овом састанку су, поред Пушкића и Милановића, учешће узели представници организација Двери из Лесковца, Медвеђе, Бојника и Лебана.

[ngg src=“galleries“ ids=“295″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

Састанци у Врању и Лесковцу су били радни, али и духу саборности, а присутни су се сложили да се у наредном периоду треба што више фокусирати на представљање Прогласа Двери „Промена система – сигурност за све“, али и радити на додатном јачању градских и општинских организација Двери како би спремни били дочекани евентуални ванредни избори.