Српски Покрет Двери - Лого
Search
Predsedništvo Dveri: U toku je Vučićev udar na Dveri

Na sednici Predsedništva Srpskog pokreta Dveri konstatovano je da je izjava Aleksandra Vučića iz Njujorka da su „Dveri ukinute“ do sada najveća pretnja režima našem Pokretu.

Kako ništa u politici ne biva slučajno kada su izjave visokih zvaničnika u pitanju, saopštavamo javnosti da je u toku najperfidniji i najopasniji napad na postojanje i funkcionisanje našeg Pokreta. Bivši funkcioneri Pokreta, Slobodan Dimović i Dragan Manić, zloupotrebivši menična ovlašćenja, izvršili su pljačku imovine i sredstava Pokreta.


Nemamo sumnju da je pozadina ovog najnovijeg napada pokušaj konačnog obračuna režima sa Dverima i sa predsednikom Boškom Obradovićem, kao jednim od lidera opozicije.


Osnovano sumnjamo da iza ove organizovane kriminalne operacije u našim redovima stoji SNS, koji ovakvim sistemom kupovine ili ucenjivanja pojedinaca radi na ispunjenju Vučićevog zadatka da Dveri moraju biti ukinute.


Ovakva teška krađa ne bi bila tako lako izvodljiva bez zaštite režima. Na osnovu naših preduzetih pravnih radnji, očekujemo od nadležnih državnih organa da se hitno angažuju i zaštite imovinu od kriminalnih aktivnosti uperenih protiv Srpskog pokreta Dveri.

 


Predsedništvo Srpskog pokreta Dveri

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: