Српски Покрет Двери - Лого
Search
Radoš Pejović: Ispratićemo SNS cirkus iz naše Vojvodine

A što se tiče cirkusa, verujemo da će SNS cirkus otići uskoro širokim drumom što izlazi na most, a videćemo uskoro ko će biti domaćin, a ko je bio gost u Vojvodini.

Damir Zobenica, član predsedništva SNS, oglasio se povodom osnivanja Saveza za Srbiju na nivou Vojvodine, nazivajući to „cirkusom“, koji čine pljačkaši, tajkuni, fašisti i mađarska kombi stranka.
Na koji ste cirkus konkretno mislili gospodine Zobenica? 

Da li konkretno na javna preduzeća u Vojvodini, gde ste postavili svoje SNS direktore i napravili potpuni haos?
Ili ste mislili na naše plodne oranice koje ste prodali strancima, dok naši paori nemaju nikakva prava niti pomoć pokrajinske Vlade?
Ili možda mislite na Luku Novi Sad, koju ste prodali Arapima i tako napravili ogromnu ekonomsku štetu?

Upravu ste, veliki je cirkus kada imate izvršenje budžeta manje od 20 % i kada vam se mladi iseljavaju sa tendencijom da se više nikad ne vrate, jer im je jedina kvalifikacija za posao članska karta SNS, a ne diploma i znanje.
Uveli ste mrežu škola u Vojvodini, u kojoj spajate škole i bukvalno osuđujete selo na propast. Nije ni čudo što sela u Vojvodini više liče na sela duhova, a ne ljudi.
Vređate pripadnike mađarske nacionalne manjine sa kojima Srbi žive u razumevanju i poštovanju.

Bolje se ugledajte na Viktora Orbana, koji je uveo ozbiljne pronatalitetne mere, a vi ukidate pomoć porodiljama.
Da li ste na taj cirkus mislili?

Bolje vi izmirite klanove unutar SNS u Vojvodini, tj. unutar interesne grupe i pozabavite se sukobom predsednika Vlade Igora Mirovića i potpredsednika Milićevića, koji se nadmeću ko ima veći tepih, a ko veću minutažu u medijima.

A što se tiče cirkusa, verujemo da će SNS cirkus otići uskoro širokim drumom što izlazi na most, a videćemo uskoro ko će biti domaćin, a ko je bio gost u Vojvodini.

Radoš Pejović
Predsednik pokrajinskog odbora Dveri za Vojvodinu

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: