Српски Покрет Двери - Лого
Search

Фабрика воде у Зрењанину и даље не ради, поред силних обећања, зрењанинци ни 2020. годину неће дочекати са водом за пиће.

Срамота је да један град као што је Зрењанин у 21. веку нема воду за пиће већ више од деценију и по, зато што зрењанинац, министар Горан Кнежевић, из само њему знаног разлога не жели да реши овај проблем.

Зрењаницима у 2020. години желим да напокон добију воду за пиће, а то је и изборна година СНС-а. Напредњаци ће и ове као и свих година када су избори, воду користити као предизборни адут. Поштен свет ове лажне изборе ће бојкотовати, јер је бојкот исказ слободе мишљења и реална примена демократије, а уцењени и изманипулисани ће допустити да поново буду преварени.

Молим зрењанинце да поново не наседају на исте форе сваке четири године да ће бити воде. Они да су хтели, одавно су могли да направе Фабрику воде. Министар Горан Кнежевић се игра и са здрављем и са животима људи.

Позивамо Игора Мировића, председника Покрајинске Владе, да остави унутарстраначки рат по страни, да напокон, бар на крају своје политичке каријере, искористи свој политички утицај и учини велико дело и спаси преко 100 хиљада људи, који су затровани арсеном.

Зрењанин мора да добије воду, Игор Мировић мора да реши овај проблем, а Горан Кнежевић мора да поднесе оставку.

                                                                   

Радош Пејовић, председник покрајинског одбора Двери

 

                          

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: