Рат који бесни између Вучићевог и Мировићевог клана однео је још једну жртву –  нову зграду Радио телевизије Војводине.

     Иако се у пројекат ушло бомбастичним најавама, а за потребе Мировићеве промоције импровизовао се и студио у новој згради, дошло је до застоја пројекта и рата око новца.

Наиме, Мировић је, иако упознат са предрачунским трошковима изградње и фазама опремања, одједном ускратио новац и оптужио комисију којом председава за „надуване цене“, те питања јавности, новинара и запослених у РТВ преусмерио на председника државе.

     Позивамо тужилаштво да реагује због проневера у току изградње и набавки за РТВ, а државног ревизора да преиспита сврсисходност и законитост поступка. У супротном следи нам још један „Скадар на Бојани“ као резултат унутарстраначког рата.

Вучићев клан узвараћа преко Вучевића ударом на Мировића који је очигледно, у знак освете, блокирао изградњу „Новог Сада на води“ и указао на нерад ЈВП „Воде Војводине“ које није дало сагласност за подривање одбране од поплава у корист омиљеног инвеститора „Галенс“-а. 

У овом рату „без заробљеника“ скелет новог Клиничког центра Војводине чека неке боље дане и власт која ће бити у служби грађана, а не криминогена групација која уништава буџет и живот грађана Војводине.

 

Радош Пејовић, председник Покрајинског одбора Двери за Војводину