Српски Покрет Двери - Лого
Search

Општинске организације Двери широм Србије су имале акцију поделе Гласника породичне Србије, а одличне реакције грађана показују да подршка Српском покрету Двери пред априлске изборе наредне године расте из дана у дан.

       Представници Двери су овом приликом грађанима представили и програм Српског покрета Двери, чији су најважнији делови потпуно другачија економска политика у односу на актуелни режим што подразумева помоћ домаћим привредницима и пољопривредницима, а не странцима, затим очување КиМ у саставу Србије, конкретне мере породичне политике, али и очување здраве животне средине у Србији.

У свим градовима и општинама где је одржана акција, а то су Ниш, Нови Сад, Крагујевац, Ивањица, Врање, Горњи Милановац, Смедерево, Крушевац, Пожаревац, Прокупље, Књажевац, Врбас, Ваљево, Аранђеловац и наравно београдске општине (Звездара, Раковица, Палилула, Нови Београд, Чукарица, Гроцка), јасно се видело да грађани поштују досадашњи опозициони рад Двери и да сматрају да мора доћи до испитивања порекла имовине свих политичара од 1990. године до данас, да кривично морају одговарати сви они који су оштетили буџет Србије и локалних самоуправа, али и да се мора спровести лустрација, односно забрана обављања јавних функција за све оне који су креирали овакав политички и друштвени систем, што Двери и гарантују.

Само нови људи који до сада нису били на власти могу довести до промене корумпираног система који у Србији влада преко 30 година, а то су свакако Двери.

 

[ngg src=“galleries“ ids=“485″ display=“basic_slideshow“]

Инфослужба Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: