Српски Покрет Двери - Лого
Search
Reakcija na nove laži o Bošku Obradoviću u režiji SNS

Zašto Kurir nije tako „ekskluzivno“ preneo vest o prebijanju Borka Stefanovića kao što prenosi laži o Bošku Obradoviću.

S obzirom da je većina građana prozrela Informer, Pink i Alo kao glavne režimske huškače i žutu štampu koja služi samo tome da crta mete na čelu ljudima koji misle drugačije od vlasti, SNS je morao da pribegne dodatnim sredstvima. Novi papir za smeće i glasilo SNS-a postaje Kurir koji, posle hajke na Vuka Jeremića, sada kreće u hajku na lidera Dveri Boška Obradovića optužujući ga za nasilje i to ni manje ni više nego dan pred građanski protest protiv nasilja.


Kurir prenosi „ekskluzivnu“ izjavu Jelene Đorđević iz Niša, koja je bila kod Rasima Ljajića, pa odbornica Dveri, pa preletela u Jedinstvenu Srbiju, a iz JS u Zavetnike o tome kako joj je Obradović pretio pre dve godine. Na kredibilitet žene koja je promenila toliko stranaka i ne treba trošiti reči. Pravo pitanje je zašto isti taj Kurir nije tako ekskluzivno preneo vest o prebijanju Borka Stefanovića? Ili o pretnjama poslanika SNS da će opoziciju pojesti mrak?


Još jedno logično pitanje je kako to da je dotična Jelena Đorđević o tim navodnim pretnjama ćutala dve godine a da se baš dan pred protest protiv nasilja setila da to kaže javnosti. Ako je njena izjava tačna zašto to nije tada prijavila policiji i zašto nije tužila g. Obradovića.


Naknadno se u celi scenario uključio i Srboljub Mickić što govori da je sve delo, ne samo
Vučićevog Kurira, već i Gašićeve BIA.


 

Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: