Српски Покрет Двери - Лого
Search
Savez za Srbiju: Stefanović narodnu policiju pretvorio u partijsku

Savez za Srbiju najoštrije osuđuje današnje brutalno privođenje poverenika Narodne stranke za Vojvodinu Borislava Novakovića i sedmoro građana koji su se protivili bespravnom uklanjanju ugostiteljskog objekta „Centar kafea“, koje opština Vrbas sprovodi bez valjane dokumentacije.

Savez za Srbiju postavlja pitanje ministru Nebojši Stefanoviću: u skladu sa kojim zakonom je policija danas „dala asistenciju“? Da li je to zakon Republike Srbije ili neki lični zakon ministra Stefanovića i vladajućeg režima u skladu sa kojim je narodna policija pretvorena u partijsku?


Ministar Stefanović je dužan  da odgovori i na pitanje  zašto ta „asistencija policije“ nije pružena za rušenje objekta na Pančićevom vrhu koji su izgradili kriminalci koji su deo vlasti ili kada su pod fantomkama rušeni objekti u sred noći u centru Beograda? Dužan je da odgovori i da li se asistencija više od trideset naoružanih policajaca daje samo u slučaju kada se sklanja jedna od deset bašti u Vrbasu, jer je vlasnik lokala član opozicione stranke?


Javno pitanje Saveza za Srbiju je i to – ako je režim obračun sa političkim neistomišljenicima otpočeo privođenjem i kordonom policije, šta je sledeći korak?Pres-služba Saveza za Srbiju


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: